Virágküldés Szentendre
Ametiszt virágüzlet

2000 Szentendre, Kálvária út 27/a
https://www.viragavilagba.hu

A virágküldést Szentendrére a Virág a Világba virágküldő szolgálat szentendrei üzlete, az Ametiszt virágüzlet végzi. A kiszállítás ára Szentendre 15 kilométeres vonzáskörzetébe 1.950.- forint. Minden virágcsokorhoz ajándékba adjuk az üdvözlőkártyát.

Alapvetően vállalunk aznapi virágkiszállítást. Mégis érdemes a megrendelést egy nappal hamarabb leadni, hogy szentendrei munkatársaink időben fel tudjanak készülni.

Virágküldő szolgálatunk Szentendre városba az év minden napján vállal kiszállítást vasárnap és ünnepnapok kivételével.

Az Ametiszt virágüzlet webáruháza: virágküldés Szentendre
Kérdéseiddel kapcsolatban örömmel állunk rendelkezésedre.
Virágküldés Szentendre
Törődünk egymással

Nyitva tartás:
Hétfő: 9:30 - 19:00
Kedd - Péntek: 8:00 - 19:00
Szombat: 8:00 - 18:00
Vasárnap: 8:00 - 14:00

A virágok iránti szeretet és érdeklődés a családunkban nagyapámig nyúlik vissza. Neki és édesapámnak is virágkertészete volt, így idővel magam is a virágokkal kezdtem foglalkozni. Valaha Budapesten dolgoztam virágkötőként, 1986-ban pedig Szentendrére költöztem, és 2008-ban bukkantam rá az Ametiszt virágüzletre. Már az első perctől kezdve olyan volt számomra, mint egy kis drágakő. Az üzletet a nyolcvanas években nyitotta kedves kolléganőm.

A virágbolt azóta keresztülment több változáson, mint például tulajdonosváltás, vagy kisebb nagyobb felújítások, de jelenleg is családi vállalkozásként működik.

Amellett, hogy kicsit felfrissítettük az üzletet és belecsempésztünk némi újdonságot mind a megjelenésbe, mind pedig a kínálatba, próbáltuk megőrizni benne azt, ami miatt a vevők már oly sok éve megtisztelnek bennünket bizalmukkal. Néhány dolog változott tehát, de egy valamihez a kezdetektől fogva ragaszkodunk. Ahhoz, hogy vevőink igényeit a lehető legnagyobb mértékben kielégítsük.

Virágboltunk kínálatában széles választékban megtalálhatóak a különféle vágott és cserepes virágok, ajándéktárgyak, növényápolási szerek, kaspók, kerámiák és még sok más kiegészítő termék.

Üzletünk tagja a Virág A Világba virágküldő szolgálatnak, így akár a külföldre illetve a külföldről érkező igényeket is ki tudjuk elégíteni, legyen szó a világ bármely országáról!

Amit nálunk a hozzáértés és a gyönyörű virágok mellett biztosan megtalál az a jókedv, családias hangulat és a kedves kiszolgálás! Szeretettel várom Önöket!