Virágküldés Budapest
BEREK VIRÁGA

1112 Budapest, Tippan u.2.
https://www.viragkuldes-budapestre.hu

Virágpavilon Kft. 1996-ban nyitotta meg első üzletét és pár év alatt hatalmas vevőkört szereztünk, mind virágküldés terén, mind a hagyományos virágkötészeti munkák terén. Ezért döntöttünk úgy, hogy 2006 tavaszától egy különlegesebb környezetben, az Újbuda-Tóvárosi lakópark kereskedelmi központjában nyitottuk meg háromszor nagyobb üzletünket, melyben bővített szolgáltatásokkal állunk minden kedves régi és új ügyfeleink rendelkezésére.Partnerei vagyunk a Virág A Világba nemzetközi virágküldő hálózatnak, melyen keresztül kapjuk és adjuk a megrendeléseket külföldre és belföldre. Virágküldésünkre és munkáinkra garancia állandó csapatunk. Forduljon munkatársainkhoz bizalommal, mi segítünk, hogy a virágcsokor elérje célját. A virágküldést Budapestre a Virág a Világba virágküldő szolgálat budapesti üzlete, a Berek Virága virágüzlet végzi. A kiszállítás ára 15 kilométeres vonzáskörzetébe 1.950.- forint. Minden virágcsokorhoz ajándékba adjuk az üdvözlőkártyát.

Alapvetően vállalunk aznapi virágkiszállítást. Mégis érdemes a megrendelést egy nappal hamarabb leadni, hogy munkatársaink időben fel tudjanak készülni.

Virágküldő szolgálatunk Budapestre az év minden napján vállal kiszállítást vasárnap és ünnepnapok kivételével.

A Berek Virága virágüzlet webáruháza: virágküldés Budapest
Kérdéseiddel kapcsolatban örömmel állunk rendelkezésedre.
Virágküldés Budapest
Törődünk egymással

Nyitva tartás:
Hétfő - Péntek: 8:00-18:00
Szombat: 8:00-17:00
Vasárnap: 9:00-13:00


Miért a Berekvirága virágüzlet?
több évtizedes tapasztalatunk a garancia az Ön elégedettségére
munkáinkhoz kiváló minőségű virágokat és kellékeket használunk
virágkötőinket folyamatosan továbbképezzük, hogy szakmai tudásukat bővítsük
nálunk mindig számíthat rá, hogy minőségi munkát korrekt áron kap

Minőség - virágküldés - Budapest
Amit elvállalunk, azt a minőség jegyében készítjük, hiszen mi nem csak virágokat kötünk csokorba, hanem a szakértelmünk és a kreativitásunk mellett igyekszünk azt a figyelmet és törődést is átadni minden kompozícióban, amit vásárlóink levárnak.