Virágküldés Pécs
Ciklámen virágstúdió

7633 Pécs, Körösi Cs. S. u. 1.
https://www.viragkuldespecs.hu

Nem egy klasszikus virágüzlet, inkább egy alkotóműhely, ahol megrendelésre születnek a legszebb csokrok. Kreativitásunk, virágszeretetünk és tapasztalatunk ott van minden alkotásunkban. Vásárlóink ezt az egyediséget keresik, amikor újra megbíznak bennünket virágcsokraik elkészítésével. A virágküldést Pécsre a Virág a Világba virágküldő szolgálat pécsi üzlete, a Ciklámen virágstúdió végzi. A kiszállítás ára Pécsre és 15 kilométeres vonzáskörzetébe 3.200.- forint. Minden virágcsokorhoz ajándékba adjuk az üdvözlőkártyát.

Alapvetően vállalunk aznapi virágkiszállítást. Mégis érdemes a megrendelést egy nappal hamarabb leadni, hogy pécsi munkatársaink időben fel tudjanak készülni.

Virágküldő szolgálatunk Pécs városba az év minden napján vállal kiszállítást vasárnap és ünnepnapok kivételével.

A Ciklámen virágstúdió webáruháza: virágküldés Pécs
Kérdéseiddel kapcsolatban örömmel állunk rendelkezésedre.
Virágküldés Pécs
Törődünk egymással

Nyitva tartás:
Hétfő - Péntek: 9:00-17:00
Szombat: 9:00-12:00
Vasárnap: zárva

Szeretettel várjuk virágüzletünkben, vagy online webáruházunkban, ahol a virágküldés Pécsre az egyik legegyszerűbb dologgá változik. Alkalmakhoz és ünnepelthez illő csokrokkal kedveskedünk szeretteinek. Már több, mint tíz véve örvendeztetjük meg vásárlóinkat virágcsokrainkkal. Munkánkban törekszünk a harmóniára és az eleganciára, emellett viárágküldés terén a pontosságra. Kompozícióinkba csak a legfrissebb virágokat használjuk, ezért igen hosszú váza állósággal büszkélkedhetünk. Látogasson el hozzánk, megéri!